0,00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Sodelovanje z nami

Nadomestna izpolnitev kvot

Nadomestno izpolnitev kvote lahko dosežete s sklenitvijo pogodbe o poslovnem sodelovanju z Zaposlitvenim centrom  Korak.

Pogodba se lahko sklene za naročilo izdelkov, ki jih potrebujete za poslovna darila, novoletna ali ostala priložnostna darila ob praznikih za zaposlene ali zgolj za vsakodnevno uporabo v podjetju. Druga možnost je, da z nami sklenete sodelovanje na področju urejanja okolice, lažjih montažnih opravil, čiščenja in podobno. Naši zaposleni bodo z veseljem in natančno opravili naročeno delo. Po izpolnjenem predmetu pogodbe vam ZC Korak izda račun, ki ga nato uveljavljate kot nadomestno izpolnitev kvote.

Kot že veste Zakon o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov vse delodajalce, ki imajo zaposlenih 20 ali več oseb zavezuje, da izpolnijo kvoto glede števila zaposlenih invalidov (kvota predstavlja 2% – 6% zaposlenih invalidov od vseh zaposlenih, odvisno od dejavnosti delodajalca).

Seveda lahko svojo obveznost izpolnite še na drug  način:

Mesečno nakazujete na račun Sklada za vzpodbujanje zaposlovanja invalidov prispevek v višini 70% minimalne plače za vsakega manjkajočega invalida.
V podjetju zaposlujete zadosten delež invalidov, kot je določeno z Uredbo o določitvi kvote za zaposlovanje invalidov (Uradni list RS št. 21/2014).

Sodelovanje z Zaposlitvenim centrom Korak je odličen način za izpolnitev obveznosti do Sklada za vzpodbujanje zaposlovanja invalidov.


Naši partnerji

Zaposlitveni center Korak, d.o.o., so.p.
Kontakt

© Copyright - Zaposlitveni center Korak, vse pravice pridržane | Zasebnost in piškoti | Splošni pogoji poslovanja