0,00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Storitve za vas

Darilni program

Ste si zaželeli kave iz nove skodelice?  Imate goste in bi radi postregli iz prekrasne piškotnice, arašidnice? Ste za partijo družabnih iger z otrokom, vnukom, prijateljem? Iščete drobno pozornost, darilo, nagrado za najbolj…?

Izdelke, ki vam bodo omogočili vse to in še več, naredimo pri nas. So plod naših idej, znanja in predvsem pridnih rok – Narejeno v ZC Korak. Izdelani so iz naravnih materialov – gline in lesa, obdelani z barvami in premazi, ki so primerni za otroke oziroma za uživanje hrane. Pri nastajanju izdelka naši zaposleni izražajo svojo ustvarjalnost in v vsakem od njih pustijo svoj pečat.

Za vas naredimo tudi izdelek po naročilu: darila za poroke, obletnice, nagrade, predmete za (p)osebno rabo…  Izdelamo (skoraj) vse. Lahko ga izberete iz nabora naše obstoječe ponudbe, ki ga nadgradimo z vašim detajlom/logotipom. Lahko pa glede na vaše želje ustvarimo nekaj novega – izdelek, ki bo še dolgo razveseljeval oko in dušo. Skočite v spletno trgovino ali pa se oglasite pri nas, poglejte kaj znamo in ne boste ostali ravnodušni.

Graviranje v materiale

Pri laserskem graviranju laserski žarek v material vžge sliko, besedilo ali logotip, izdelek pa lahko po želji tudi izreže. S tem postopkom izdelek hitro in natančno obdelamo, zagotovljena pa je trajnost vgravirane podobe. Laserski stroj je povezan z računalnikom, zato lahko spreminjamo napise in obdelujemo like, ki jih želite vgravirati. Tako si zagotovite unikatnost svojih daril za sorodnike, prijatelje ali poslovne partnerje in izdelku dodate nekaj sebe.
Graviramo lahko na široko paleto materialov, kot so: les, steklo, guma, keramika, kamen, pleksi steklo, blago, papir, aluminij idr.

Urejanje okolice

Ekipa, ki jo sestavljajo strokovni delavec mentor in skupina pomožnih vrtnarjev, vam po dogovoru uredi okolico vaše hiše ali poslovnih objektov. Prevzamemo lahko tudi urejanje parkov, pokopališč in podobnih javnih površin. Za vas pokosimo travo, populimo plevel, pograbimo listje, pometemo okolico, poberemo smeti in opravimo druga podobna ureditvena dela.

Drugo

Pogodba o kooperacijskem sodelovanju se lahko sklene tudi za druge vrste storitev. Tako vam po vaših potrebah in dogovoru nudimo opravljanje različnih del kot npr. lažje montažnih storitev, različna vzdrževalna dela, čiščenje prostorov, pakiranje, etiketiranje in sestavljanje izdelkov.

Zaposlitveni center Korak, d.o.o., so.p.
Kontakt

© Copyright - Zaposlitveni center Korak, vse pravice pridržane | Zasebnost in piškoti | Splošni pogoji poslovanja